Soirée met Dasprive op 24/03

Community Event

Soirée met Dasprive is een periodiek event waar we onze community bij elkaar willen brengen. Voor deze eerste editie geven we jullie een overzicht van wat Dasprive allemaal doet en gaat doen, nemen we een podcast live op en spelen we bovenal ons privacyspel: Dasprive Datissem!

Toegegeven, het is nog een werknaam maar het dekt de lading: een simpel en leuk spelletje waarbij we in wisselende groepjes een privacyraadsel oplossen. De gemene deler is onze voorliefde voor privacy. Hoe breder je netwerk, hoe makkelijker je privacy goed kunt toepassen en laat dat nu net de doelstelling van de VZW zijn!

Inschrijven is gratis. Let op: het aantal deelnemers is beperkt tot max. 75 personen. Iedereen is welkom maar indien nodig zullen we voorrang geven aan podcastluisteraars en deelnemers aan onze online community. Op die plekken zal ook het codewoord genoemd worden.

Locatie: Cultuurcentrum Mechelen, Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen (hier alle praktische info)

Agenda

18.00 – 18.30 Ontvangst met een natje en een droogje

18.30 – 19.30 Dasprive Privacyspel

19.30 – 20.00 Wat deed Dasprive in 2022, en wat gaan we doen in 2023?

19.30 – 21.00 live podcast opname

21.00 – 22.00 After drink

Inschrijven

Wat doen we met je gegevens?

Hieronder vind je informatie over wat we (Dasprive VZW) met je gegevens gaan doen.

Met het versturen van het formulier zet je de eerste stap naar een overeenkomst met Dasprive VZW voor deelname aan Soirée met Dasprive. Jij komt langs, wij regelen een leuke avond. Die overeenkomst is de reden dat we je persoonsgegevens mogen verwerken, zonder die gegevens wordt dat een lastig verhaal.  Verdere communicatie over het event via het opgegeven e-mailadres hoort daar uiteraard bij, maar meer doen we niet.

Je gegevens worden verder nog doorgestuurd naar onze cloudproviders (mail, website, gegevensopslag). Dit zijn steeds partijen gevestigd in de EU of Zwitserland die alleen met de gegevens doen wat wij van hen vragen.

We houden de gegevens bij tot 1 maand na het event mocht het nodig zijn om je nog met een geldige reden te contacteren.

Je hebt het recht om inzage en verbetering van je gegevens te vragen. Je kunt ook vragen om je gegevens te laten wissen of de verwerking ervan te beperken, stuur een mailtje naar bart[@]dasprive.be.

Mocht je van mening zijn dat we stout zijn geweest, kun je ook een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA). We denken niet dat dat snel zal gebeuren, maar stiekem zou het best interessant zijn eens een klacht te ontvangen in plaats van in te sturen.